Bevrijd je van oude gedachtepatronen en (zelf)beelden, waardoor er ruimte kan ontstaan. Ruimte om vooral ook weer te mogen genieten, pionieren, proeven en spelen vanuit jouw eigen kracht. Om vervolgens een krachtiger verbinding met jouw omgeving aan te kunnen gaan: in persoonlijke relaties en in werk. Als coach houd ik je een spiegel voor. Ik luister, stel vragen en leg verbanden. Ik verbind me met jou, maar geef je onafhankelijk en respectvol mijn observatie en feedback, gebaseerd op mijn sterk ontwikkelde intuïtie, mijn levenservaring en mijn jarenlange ervaring als coach.

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching is op zoek gaan naar en herontdekken wat jou echt energie en vreugde geeft in werk, zodat de keuzes helder worden. Investeren in coaching wordt door werkgevers gelukkig al lang niet meer als overbodige luxe gezien. Ik word regelmatig ingeschakeld om medewerkers te begeleiden. Bijvoorbeeld bij loopbaankeuzes en dreigende uitval door, of re-integratie na een burn-out.

 

De redenen daarvoor kunnen heel divers zijn: wat speelt er op het werk of privé, loopt iemand qua energie leeg omdat het werk of de omgeving niet meer past, of omdat het gewoon tijd is om een nieuwe richting in te slaan. Ook als je zelf al een tijd met een loopbaanvraag rondloopt kun je jezelf deze ontdekkingsreis gunnen, voor particulieren hanteer ik een gereduceerd tarief.

Van droom naar daad, van onmacht naar kracht

Eerst tijd en ruimte nemen om te onderzoeken en te ontdekken, maar hoe zet je de uitkomsten om in plannen en daden? Jouw nieuwe baan of plek vinden doen we wel planmatig: via jouw en mijn uitgebreide netwerk (netwerken!) het inzetten van sociale media, eventueel aangevuld met sollicitatietraining, en het daadwerkelijk toepassen van de inzichten die je gekregen hebt.Jouw kernwaarden in werk, energiegevers en -nemers, het weer overtuigd voelen van waar jouw kracht ligt: als erkend en ervaren loopbaanprofessional wil en kan ik je graag ondersteunen om de droom om te zetten in werkelijkheid.


home3

 • Reacties uit de praktijk

  Dankzij jouw expertise, kennis van de praktijk en doortastende feedback ben ik beter naar mijzelf gaan luisteren en voelen wat ik nou werkelijk wil en kan. Hierbij speelde muziek een verrassend versterkende rol.
  Alex, directeur administratiekantoor

  "De muziek is voor mij een concrete ingang geweest om mijn gevoel in ere te herstellen, weer wat meer te gaan spelen en het genieten weer te herkennen. Ik was het gewoon kwijt. In jaren heb ik niet zo effectief kunnen werken. De inspiratie die ik heb kan ik weer ten uitvoer brengen. Maar misschien wel belangrijker: ik geloof weer in mezelf, ik weet voor het eerst in mijn leven waar mijn kracht ligt."
  Annemarije, zelfstandige praktijk in de gezondheidszorg

  "Als ik een paar dingen mag noemen, waar ik steeds weer blij van word bij jou: je geweldige intuïtie, je oordeelloosheid, je concentratie en waarnemingsvermogen: het altijd serieus nemen van alles wat ik verbaal dan wel non verbaal laat zien. Je aardsheid in combinatie met je gevoeligheid, empathie, MUZIKALE intuïtie, beelddenken, En natuurlijk je bekwaamheid als coach, maar dat spreekt voor zich."
  Gemma, HRM-adviseur

  "Tijdens mijn burn-out kwam ik bij jou. Door jouw begeleiding en het werken met de muziek heb ik mij pas gerealiseerd hoe ver ik van mezelf af stond en hoe weinig ik nog genoot van het leven. Door je geweldige intuïtie en gevoeligheid kon je telkens opnieuw de vinger op de zere plek leggen. Zaken die ik wegstopte wist jij naadloos boven te halen. Daardoor kreeg ik veel meer inzicht in mezelf, waardoor ik patronen kon gaan herkennen en ik meer in evenwicht met mezelf kan zijn."
  Karen, bedrijfsjurist

 • Praktisch

  Tarieven

  Op verzoek stuur ik je graag mijn tarievenoverzicht toe. Contact »

  Kennismakingsgesprek

  Maak gebruik van de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een kort kennismakingsgesprek. Om dat in te plannen kun je telefonisch contact met me opnemen. Contact »